HD | SYDSVENSKAN | HALLÅ | HITTAHEM.SE | 8TILL5.SE

Premium

Det här är Premium

Vi låser/stänger inte sajterna! Premium betyder att en del av artiklarna/materialet på sajterna sydsvenskan.se och hd.se framöver enbart kommer att vara tillgängligt för betalande prenumeranter. Om man betalar 99 kr/månaden får man tillgång till allt premium-material på sajterna. Det mesta materialet kommer dock fortsatt att vara tillgängligt utan betalning. Hur mycket som är Premium kommer att vara beroende på dag, tidpunkt och nyhetsläge.

Exempel på material som skulle kunna vara Premium är artiklar inom feature, populärvetenskap, opinion och åsikter, liksom fördjupningar och exklusiva intervjuer eller reportage. Vi kommer också att producera nytt material för Premium, vi kommer att plocka upp ”evergreens” och göra ”how-to”-artiklar (så undviker du en skilsmässa, så uppfostrar du dina barn till självständiga individer. Exempel på material som inte kommer att vara Premium är information som är väsentlig för dig som samhällsmedborgare tex förorenat kranvatten, stormvarningar och liknande.

Befintliga prenumeranter har initialt full tillgång till Premium.

Alla som har en pappersprenumeration eller en e-tidningsprenumeration kommer till en början få tillgång till Premium. Det är viktigt att man får möjlighet att upptäcka allt man får med Premium. Man loggar in med sitt konto och har man ännu inte skapat ett konto gör man det kostnadsfritt och enkelt på sydsvenskan.se/skapakonto eller hd.se/skapakonto

 

Liknande produkter

Information

Kontakt
Tel: 040-28 18 00

Tekniska specifikationer
Materialspecifikation

Materialtider
HD-Sydsvenskan
Kl 09.00, 1 arbetsdag före utgivningsdag
Tidningen Hallå:
Kl 09.00, fredagen före utgivningsdag

Observera att kunden:
• Ansvarar för att materialet är producerat så att det överensstämmer med specifikationen.
• Ansvarar tillsammans med annonsproducenten och dess repro, för att materialet är tryckanpassat för dagspress.
• Ansvarar för att annonsen finns hos tidningen i god tid innan publiceringen.

Viktigt

Anpassa annonsen efter dagspress eller magasintryck. Det vill säga definiera färger i CMYK och följ praxis i grafisk produktion.
När filen/filerna laddas upp kommer de att kontrolleras automatiskt. Längst ner kan du se information om varningar och fel, klicka på ikonerna för att läsa mer.
Filen kontrolleras så att den har rätt upplösning, rätt färgrymd, inbäddade teckensnitt m.m. Automatisk konvertering kommer att ske vid följande fall:
• RGB och dekorfärg omvandlas till CMYK.
• Övertryck och färgernas återgivning kan då avvika från er intention.
• Genomskinlighet i PDF kommer att tolkas och läggas samman vid tryck, utan manuell inspektion.

VIKTIGT

Kontakt
Tel: 040-28 18 00


Materialtider
HD-Sydsvenskan
Kl 09.00, 3 arbetsdagar före utgivningsdag
Tidningen Hallå:
Kl 09.00, onsdagen veckan före utgivningsdag

Observera att kunden:
• Ansvarar för att materialet finns hos tidningen i god tid innan publiceringen.